Friday, December 30, 2016

Seas On The Moon prezinta noul single "Door To Life"


Seas On The Moon (Progressive Metal, Chisinau, Moldova) prezinta noul single intitulat "Door To Life ", pe care-l puteti asculta mai jos:

Link-uri oficiale:
https://www.facebook.com/Seasonthemoon/

Monday, December 19, 2016

BUSOLA prezinta noul single "D.O.O.M." extras de pe albumul de debut al trupei "Spiritual Row"


Trupa BUSOLA (Stoner Metal, Chisinau, Moldova) prezinta noul single "D.O.O.M." extras de pe albumul de debut al trupei intitulat "Spiritual Row". Noul material discografic va fi lansat si va fi disponibil pentru vanzare online la inceputul lunii ianuarie 2017.
Noul single poate fi ascultat aici: BUSOLA - D.O.O.M. Official Single 2016
Pentru mai multe informatii accesati si urmariti paginile oficiale ale trupei.
https://www.facebook.com/busolastoner
https://soundcloud.com/user-967240337
https://www.youtube.com/channel/UC1RbFbQJP-Hp9oZ4p31XyyA

Sunday, December 18, 2016

13.01.2017 - KINGPIN (NYHC/ODESSA,UA) + Local Support live in Chisinau @ Spalatorie Bar


Salutare prieteni! Vineri, 13 ianuarie 2017, Boogieman Booking DIY va invita la un concert hardcore/punk/thrash in cele mai bune traditii.
Invitati:
KINGPIN (NYHC/ODESSA,UA)
https://www.facebook.com/kingpinhcodessa
https://kingpinhc.bandcamp.com/
https://vk.com/kingpinxodessa

Local Support:

WALK ALONE (CROSSOVER HARDCORE, CHISINAU,MD)
https://www.facebook.com/walkalonemdhc
https://walkalone.bandcamp.com/
https://vk.com/walkalonehc

MOLDED MESS (HARDCORE/PUNK, CHISINAU, MD)
https://vk.com/moldedmess

МЯТЕЖНИК (METAL/PUNK, CHISINAU, MD)

Vineri, 13 ianuarie 2017
Ora 19:30
Chisinau, Spalatorie Bar
Suport artisti - 75 lei

Thursday, December 15, 2016

25.12.2016 - Red Hot Chili Christmas @ Chisinau, The Albion Territory club


Salutare. Pe 25 decembrie va invitam sa petreceti seara de Craciun ascultand cele mai indragite piese Red Hot Chili Peppers interpretate de mai multi muzicieni de la noi din tara.

25 decembrie
Ora: 21:00
Chisinau, The Albion Territory Club
Support artisti: 75 lei
Link event: Red Hot Chili Christmas

Tuesday, December 13, 2016

23.12.2016 - FERRUM // FIFTY FIVE // REVOLT // BEYOND THE LIGHTS live in Chisinau @ The Albion Territory club


Vineri, 23 decembrie 2016 va invitam la un concert cu trupele autohtone:

FERRUM (Hard'N'Heavy, Chisinau, Moldova)
https://www.facebook.com/groups/351115884961315

FIFTY FIVE (Alternative Rock, Chisinau, Moldova)

REVOLT (Alternative Metal, Chisinau, Moldova)

BEYOND THE LIGHT (Alternative Rock/ Soft Rock, Chisinau, Moldova)

Link event: FERRUM / FIFTY FIVE / REVOLT / BEYOND THE LIGHTS

Vineri, 23 decembrie 2016
Ora 20:00
Chisinau, The Albion Territory Club
Support artisti: 50 lei

Sustine trupele autohtone!

Thursday, December 8, 2016

Wednesday, December 7, 2016

GIVE ME A BREAK 2


Deci breakcore/hardcore/speedcore/terrorave... Ce avem noi cu asta ?

Ca iubitor de muzică extremă, am călătorit și călătoresc de ceva timp pe tărâmurile muzicale și pot să spun la sigur că muzica are mai multe extremități. Aici vreau să spun cîte ceva despre una din ele.
Multora nu le place ceea ce e numit breakcore din cauza faptului că e prea intens/rupt/haotic/sincopat/zgomotos/dur/neînțeles/obscen și aș putea continua lista. În acelaș timp breakcore-ul nu este un stil de muzică anumit ci o atitudine față de aceasta, o libertate de a o aborda în orce mod, un escape de la orce limite și bariere. Hey, nu vi se pare că vorbesc despre metal ?) Continuăm : mulți dintre protagoniștii cunoscuți ai scenei în cauză au un puternic background din subcultura metal, fie că sunt/au fost membri în formații metal/grind fie că sunt strînși legați de acesta. Pentru mine breakcore este momentul cel mai apropiat de metal din muzica electronică și nu am fost pîn acum la un eveniment de genul  și să nu fie acolo măcar o treime din public metalheads.
Aceasta fiind drept răspuns la întrebarea  din primul enunț, doresc să menționez și să vă invit la un eveniment care promite să fie brutal și pașnic în cele mai bune tradiții BB ! Give Me A Break este petrecerea care își pune scopul de a diversifica scena electronică în Basarabia, de a promova o alternativa sănătoasă în undergroundul electronic. La această ediție îl avem ca oaspete pe m1dlet, producător și DJ de Hardcore\Breakcore\Darkstep din Vilnius care vine cu  durități și intensități care, pe bune, pîn acum le-am auzit doar în metal. Țin să menționez că în Lituania este o practică obișnuită ca concertele de grind/brutal să  continue cu live performance a DJ-ilor de hardcore/breakcore. Și asta nu e ceva straniu dacă ne gîndim la faptul că aceste subculturi împart aceleași valori, atitudini și libertate a exprimării.
Vă invit pe toți pe data de 9 decembrie să diversificați meniul sonor și să faceți parte la o mișcare ce tinde să ne unească pe toți cei care nu stau pe fast-food muzical !

GIVE ME A BREAK 2

M1dlet - Machete (nasenbluten cover)

Thursday, December 1, 2016

URA DE DUPA USA a lansat videoclipul piesei "Indiferenta"


URA DE DUPA USA (Hardcore / Punk / Thrash Metal, Zarnesti, Romania) au lansat astazi, pe 1 decembrie, de ziua Romaniei, videoclipul piesei "Indiferenta", extrasa de pe albumul "Cicatrice" lansat in 2016. In creatia sa, trupa a venit intotdeauna cu un mesaj social dur care se pliaza perfect si asupra realitatilor din Moldova, personal mie imi sunt aproape de suflet.
Video clipul piesei poate vizionat accesand link-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=eFtGdSDwYZQ

Trupa Ura De Dupa Usa si-a inceput activitatea in indepartatul an 1992. In 1993 au inregistrat primul demo intitulat "De 3 ori Ura". A urmat apoi o perioada in care au sustinut mai mult concerte in tara. In 1995 au lansat primul album - De Ce Atata Ura? si un split EP cu trupa ZOB.  In 1998, UDDU au inregistrat albumul "Respinsi De Societate" care nu a fost editat din varii motive. Ulterior, trupa si-a intrerupt activitatea, ca mai apoi sa revina in forta in 2011 cu o serie de concerte in mai multe orase din Romania. In 2016 au lansat al treilea album numit "Cicatrice" pe care-l puteti asculta sau cumpara mai jos:



Discografie:
1993 - De 3 Ori Ura - Demo
1995 - Split w/ ZOB
1995 - De Ce Atata Ura? - Album
1998 - Respinsi De Societat - Album needitat
2016 - Cicatrice - Album

Link-uri oficiale:
https://www.facebook.com/U.D.D.U.1993
http://www.uradedupausa.ro/
https://uradedupausa.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCRBtOM5-59tyT3a7gXtaIHg